De laatste dagen - Reisverslag uit Deurne, België van Stefanie en Hilde - WaarBenJij.nu De laatste dagen - Reisverslag uit Deurne, België van Stefanie en Hilde - WaarBenJij.nu

De laatste dagen

Door: Stefanie

Blijf op de hoogte en volg Stefanie en Hilde

27 December 2008 | België, Deurne

Hallo iedereen,

Het is bijna zover!!! Over exact 7 dagen zit ik in Suriname...
We komen 3 januari aan in Paramaribo en verblijven hier met 4 15 weekjes in een huisje!
Hiervan zullen we 12 weken stage lopen.
Als je op de hoogte wil blijven van onze belevenissen, is dit dus the place to be!

Ik wens iedereen alvast prettige feestdagen en moest ik jullie niet meer zien, tot in april!!!

Dikke zoenen

• 27 December 2008 - 17:48

De Warme:

ik zien u sebiet nog.. mr ik mis u nu al... x

• 28 December 2008 - 09:59

Merel:

Dag chick!

Jullie ook heel veel plezier, geniet ervan! Leer veel zodat we ervaringen kunnen delen!
    Goede reis!

Kus!

• 28 December 2008 - 12:22

Thomas Vernimmen :

Hey stefanie, have a nice time dare!

En prettige feesten!

• 28 December 2008 - 15:25

Wart:

hey kockx,

fijne tijd daar in suriname gewenst...moest je nog willen skien... zit tot begin april in frankrijk in saint francois longchamps!!! let me know and keep me updated.

beso x

• 28 December 2008 - 17:36

Top:

hahaha,
    nog 6 dagen!!! Jammer dak u weer net mis, net zoals van de zomer!! Maar 19 april wordt den topdag van 2009!
    kzou zegge, mis u nu al, ma da doen ik al muug langer!!!!

• 28 December 2008 - 18:45

Leen:

kockx, met de sokken opgetrokken tot aan de knie wens ik u ne spetterende start van 2009 en van uw surinaams avontuur! GO GO GO

• 28 December 2008 - 18:48

Fam.smidts:

wij wensen je heel veel plezier en vooral een superstage voor de komende weken.groetjes danny, yente, syme en christel

• 29 December 2008 - 19:09

CLAUDIA: