The final countdown!!!! - Reisverslag uit Paramaribo, Suriname van Stefanie en Hilde - WaarBenJij.nu The final countdown!!!! - Reisverslag uit Paramaribo, Suriname van Stefanie en Hilde - WaarBenJij.nu

The final countdown!!!!

Door: Hilde en Stefanie

Blijf op de hoogte en volg Stefanie en Hilde

31 Maart 2009 | Suriname, Paramaribo

Jaaaa lieverds, het is bijna zover! Ons Surinaams avontuur zit er bijna op... Nog welgeteld 2 dagen op Surinaamse bodem. We vertrekken hier donderdag en vrijdag staan we alweer in Belgie!
Vandaag afscheid gaan nemen van al de zusters ( ook wij zijn drie maanden door het leven gegaan als zuster Hilde en zuster Stefanie).. Deed wel raar, maar we kijken met heel veel plezier terug op onze stageperiode... Vooral NO SPANG (= geen stress) hier!!! Wij voelden ons hier dus helemaal thuis!!!!

Gisteren nog een afscheidsetentje gehad van onze Belgische vriendinnetjes, zij vertrekken vandaag al richting Schiphol. Morgenavond is het ons afscheid! We zijn benieuwd wat dat gaat geven.

Aan ons bruin kleurtje gaan we ni meer kunnen werken want na lang goed weer te hebben gehad, worden onze laatste dagen gekenmerkt door regen. Ni plezant! maar we hebben al opgevangen dat het in La Belgique zonnig is dus dat maakt ons al iets gelukkiger.

Het is weer een tijdje geleden dat we nog iets gepost hebben dus even overlopen wat er nog gebeurd is.
Andres en Silvie zijn ondertussen weer vertrokken. Tijd is enorm snel gegaan, maar ze hebben extreem veel chance gehad met het weer! We zijn White Beach gaan bezoeken... Heeeel gezellig! Ook even de Jungle bezocht! Doodsangsten uitgestaan toen we begonnen te slippen op de berg en zeker als we de ravijn dichterbij zagen komen... Dan nog even dolfijntjes gespot samen met Silvie. Leuke beesjes!
Maar ze hebben genoten! Net als ik! Nogmaals een dikke merci om te komen!!! It was naaaaaaaaaaaaaiseeeeeeeeeeee!

Andres van Lauranne gaat vandaag weer naar Belgie, dus onze laatste 2 dagen brengen we nog even met ons gevieren door! Zal ook nog eens fijn zijn!!!

Wij gaan in elk geval nog genieten van onze laatste uren in Suriname, net zoals we de voorbije 3 maanden gedaan hebben, maar nu nog even extra hard! Alhoewel ze enkel regen voorspellen, hopen we toch nog op wat lekkere zon!

In elk geval een dikke marci aan iedereen die ons gevolgd heeft en voor de leuke reacties!

En nu echt... Iedereen: tot heeeel snel!

Onze laatste dikke knuffels vanuit Suriname!

• 31 Maart 2009 - 18:23

Dominique:

Heyla,

Fijn om te horen dat jullie het daar zo fijn hebben gehad! Ik heb elk verhaal gelezen, niet iedere keer gereageerd, maar wel alles gevolgd hoor :) Zal blij zijn om jullie terug te zien en om alle verhalen in geuren en kleuren te horen! Geniet er nog van de laatste dagen en goeie reis terug!

xxx
    Dominique

• 31 Maart 2009 - 19:29

Cornelis Mario:

hey stefje,
    zoals ik gelezen heb, heb je daar een reuze tijd achter de rug, en zul je dus ook een mooi kleurtje hebben. we zullen dus goed moeten kijken of we je nog herkenne, maar heb vorige week je zusje en mama nog gesproken , en ze verwachten je wel hoor, en kijken er zeker naar uit. Dus wees maar al gewoon terug aan 1

• 31 Maart 2009 - 20:08

Vera:

Stefke, geniet nog super van je laatste dagen, jij zult misschien niet aftellen, maar ik ken er hier die dat al wel aan het doen zijn.
    Steek al je ervaringen in je rugzak en dan maar hopen dat je geen overgewicht bij hebt op het vliegveld ;-))
    Liefs en tot gauw.
    PS: Zorg er zeker voor dat je die gelukzalige blik nooit meer kwijt raakt.

• 31 Maart 2009 - 22:37

Lien:

Heyla meiden,
    geniet er nog even van!
    Laat de komende dagen alles rustig bezinken en bekom even voor dat je met iedereen gaat afspreken ..
    een gouden raad van tante kaat!

Dikke zoenen*

• 01 April 2009 - 08:02

Joni :

Hey meiden, inderdaad als jullie vrijdag hier landen, kom je normaal gezien in mooi lente weer. het zou dit weekend ongeveer 20 graden worden, niet zo warm als daar wss maar toch wel fijn.
    Geniet nog van de laatste dagen!!!! (wss lezen jullie dit als je terug in België bent, nu ja)

tot binnenkort, groeten Joni

• 01 April 2009 - 18:36

Estefania:

Amaai seg,

Brrr, morgen al vertrekken, doet enorm raar zeker. Ik krijg kippevel als ik er aan denk. Geniet nog van jullie laatste avond (niet te emotioneel worden of ge gaat misschien nie meer naar huis :-D)in suriname. Fotos meebrengen naart school he!!!!

Groetjes en goeie vlucht
    -xxx-

• 01 April 2009 - 18:47

Laurie:

waaa!! kei vreemd dat jullie bijna in belgië zijn!! super dat jullie jullie daar zo hebben geamuseerd en idd, tot heeel snel!!
    xx

• 28 September 2009 - 19:53

Ingrid:

Hallo,

Ik zal me even voorstellen. Ik ben Ingrid Barten en studeer voor verloskundige in Amsterdam. Inmiddels ben ik vierdejaars en eind november ga ik samen met een vriendin een verloskunde stage lopen in Paramaribo. Via google zijn we op jullie site met leuke reisverhalen over Paramaribo terechtgekomen. Momenteel zijn wij druk bezig met de voorbereidingen van onze stage, waarbij veel vragen naar boven komen. Het zou ontzettend fijn zijn als we hiervoor bij jullie terecht kunnen. Mijn emailadres is ingrid_barten@hotmail.com.

Alvast bedankt.

Groet Ingrid Barten.